Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Σύλληψη 22-χρονου αλλοδαπού διακινητή λαθρομεταναστών στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης μετά από καταδίωξη – συνελήφθησαν και οι 10 λαθρομετανάστες που μετέφερε με το Ι.Χ.Ε.αυτ/το.

-Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες το πρωί στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο δε σταμάτησε νωρίτερα σε σήμα ελέγχουν των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
-Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-06-2019), 22χρονο αλλοδαπό διακινητή.
-Ειδικότερα, ο 22χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε σταμάτησε αρχικά σε σήμα ελέγχου αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στα διόδια Μουσθένης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.
-Ακολούθως, εντοπίσθηκε στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, όπου έπειτα από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Νέας Απολλωνίας και συνελήφθη ο 22χρονος παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.
-Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα (10) αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: