Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Τρία (3) άτομα συνελήφθησαν στην Παλαιά Ε.Ο.Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής διότι διενεργούσαν εράνους χωρίς άδεια ενώ κατείχαν και μικροποσότητα κάνναβης.

-Συνελήφθησαν χθες (6-5-2019) το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένα 18χρονος αλλοδαπός και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί εράνων και περί ναρκωτικών.
-Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα που επέβαιναν οι τρεις δράστες εντόπισαν, τρείς (3) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 122 ημερολόγια – βιβλία, 3 μπλοκ αποδείξεων και δύο σφραγίδες, ενώ όπως προέκυψε διενεργούσαν έρανο χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια.
-Κατασχέθηκαν οι συσκευασίες ναρκωτικών, τα ημερολόγια – βιβλία, τα μπλοκ αποδείξεων, οι σφραγίδες και το παραπάνω όχημα.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: