Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Όλη η προκήρυξη για εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ. στις Πανελλήνιες 2019.

-Πανελλήνιες 2019 - Προκήρυξη «Διαγωνισμού για την εισαγωγή Αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων».
-Διαγωνισμό για την εισαγωγή, των ήδη υπηρετούντων αστυνομικών γενικών καθηκόντων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερήσιου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
-Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή, κατά κατηγορία, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών.
-Οι υποψήφιοι δύναται να συμμετάσχουν:
α. Για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση, που θα καλυφθούν:
- Κατά 40% από υποψηφίους, που συμμετείχαν στις γραπτές πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2017, είτε:
- Κατά 60% από υποψηφίους, που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ημερήσιων Γενικών Λυκείων έτους 2018.
- Το ως άνω ειδικό ποσοστό, ο ακριβής αριθμός των θέσεων που τυχόν θα αποδοθούν βάσει αυτού καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, θα καθορισθούν με συμπληρωματική προκήρυξη, που θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των αρμόδιων Υπουργών.
β. Για το 90% των θέσεων, που θα καλυφθούν από υποψηφίους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις γραπτές Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερήσιων Γενικών Λυκείων έτους 2019, με το σύστημα εισαγωγής που θεσπίστηκε με το Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193−Α΄) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
-Όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να απευθύνονται στα Λύκεια της περιοχής τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις λοιπές λεπτομέρειες των εξετάσεων.
-Σημειώνεται ότι οι διαδικασίες των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου που καθορίζονται στις διατάξεις του άρθρου 13Α παρ. 3 του ν. 4186/2013, όπως προστέθηκε με το άρθρο 12 παρ. 2 του ν. 4468/2017, δεν εφαρμόζονται για τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.
-Όλη η προκήρυξη εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: