Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Συνελήφθη στην Ε.Ο.Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής 24χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξη (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 
-Συνελήφθη χθες (17-5-2019) το απόγευμα, στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 24χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Στη συνέχεια το όχημα εισήλθε σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Ροδίτη, όπου ο 33χρονος το ακινητοποίησε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο 24χρονος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή, ενώ όπως προέκυψε στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: