Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Συνελήφθη 22χρονος διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας συνολικά πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Συνελήφθη χθες (1-5-2019) το βράδυ, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, σε επαρχιακή οδό του Σουφλίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 22χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Πιο κάτω το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω αυτοκίνητο , διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: