Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Συνελήφθησαν στους Νομούς Έβρου & Ροδόπης 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εννέα (9) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθησαν την 16 και 17-5-2019, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 33χρονος αλλοδαπός και ένας 25χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (16-5-2019) το βράδυ, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαινε βρέθηκαν δύο (2) μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα.
-Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες της 16/17-5-2019, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
-Στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκαν συνολικά δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
-Θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: