Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν στην Παλαιά Ε.Ο.Κομοτηνής-Ξάνθης 3 άτομα για κλοπή χαλκού από μετασχηματιστές.


-Συνελήφθησαν προχθές (21-9-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης , ένας 34χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, ένας 49χρονος υπήκοος Τουρκίας και μία 41χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τρεις περιελίξεις μετασχηματιστών και καλώδιο χαλκού, μήκους 8 μέτρων, τα οποία είχαν αφαιρέσει από το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης.

-Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

-Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μία πτυσσόμενη σκάλα και ένα ζευγάρι γάντια.

-Σημειώνεται ότι οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 49χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν από τις δικαστικές αρχές κατά την αποφυλάκιση του.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: