Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπνέει το περιθώριο για την παραλαβή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ.


-Περιθώριο μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου έχουν όσοι κληρώθηκαν να συμμετάσχουν στα φετινά προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού του ΟΓΑ, ώστε να παραλάβουν τα δελτία τους.

-Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό δόθηκε μικρή παράταση μίας ημέρας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού η παραλαβή των δελτίων μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε ΚΕΠ. Το ίδιο ισχύει και για τα Δελτία Θεάματος του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ.

-Υπενθυμίζεται ότι οι κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού τουρισμού, προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους, πρέπει να προβούν σε κράτηση δωματίου και να παραλάβουν την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους.

-Μέχρι και τις 8/9/2017 πρέπει να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ με τίτλο «καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν οι ίδιοι, εφόσον έχουν τη δυνατότητα ή μέσω των ΚΕΠ, τα στοιχεία της κράτησης.

-Στη συνέχεια, μπορούν να παραλάβουν τα δελτία τους από τα ΚΕΠ. Η παραλαβή των δελτίων μπορεί να γίνει αυθημερόν με αναμονή 30 περίπου λεπτών. Στα δελτία θα εμφανίζονται τα στοιχεία του καταλύματος στο οποίο έχει γίνει η κράτηση.

-Οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ επιχειρήσεων για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr (ηλεκτρονικές υπηρεσίες-κλάδος αγροτικής εστίας).

-Επισημαίνεται ότι από τις 15/9/2017, τα αδιάθετα δελτία στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2017.

Αγγελόπουλος Βασίλης
Πηγή:http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/172366/oga-koinonikos-tourismos-ekpneei-to-perithorio-gia-tin-paralavi-ton-deltion

Δεν υπάρχουν σχόλια: