Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν άμεσα 3 άτομα στις Σέρρες για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης που έγινε προχθές το βράδυ σε περιοχή των Σερρών.


-Η ανάλυση του τρόπου δράσης και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πρώτης, οδήγησαν στη σύλληψη 3μελούς ομάδας που ενέχεται σε ληστεία ηλικιωμένης στις Σέρρες.

-Πρόκειται για 3 ημεδαπούς ηλικίας 19, 22 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας.

-Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι προχθές (27-09-2016) το βράδυ πήγαν στο σπίτι που διέμενε 80χρονη ημεδαπή και ο 22χρονος αφού μπήκε παράνομα στο εσωτερικό της οικίας, εντόπισε την ηλικιωμένη και με τη χρήση βίας αφαίρεσε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

-Στη συνέχεια διέφυγε με τους 2 συνεργούς του οι οποίοι προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από περίοικους ή περιπολούντες αστυνομικούς επόπτευαν εξωτερικά τον χώρο, έχοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου».

-Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων οι νεαροί άντρες εντοπίστηκαν χθες (28-09-2016) το απόγευμα και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν.

-Η 80χρονη μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

-Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: