Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Ροδόπης.


Κατασχέθηκαν 21 φαρμακευτικά δισκία και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθησαν χθες (7-9-2016) το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 28 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι κατείχε 17 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL .

-Στη δεύτερη περίπτωση, στην ίδια πόλη, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι κατείχε 4 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL .

-Στην τρίτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,8 γραμμαρίων.

-Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φαρμακευτικά δισκία και η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: