Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη στο Κ.Νευροκόπι-Δράμας 49χρονος υπήκοος Ινδίας κατηγορούμενος για παράνομη απασχόληση τριών μη νόμιμων αλλοδαπών.


Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 47χρονο ημεδαπό.

-Συνελήφθη χθες (21-9-2016) το μεσημέρι, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ινδίας, κατηγορούμενος για παράνομη απασχόληση τριών μη νόμιμων αλλοδαπών.
-Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 47χρονος ημεδαπός.

-Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Επιθεώρησης Εργασίας του νομού Δράμας, στην επιχείρηση του 47χρονου, εντόπισαν τον 49χρονο, προσωρινά υπεύθυνο, να απασχολεί παράνομα σε αυτήν, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αιγύπτου.

-Σημειώνεται ότι ο 47χρονος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείτε, καθώς επίσης ότι συνελήφθησαν και οι τρεις μη νόμιμοι μετανάστες κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στη χώρα.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: