Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Επτά (7) άτομα από 28 έως 36 ετών ήταν οι δράστες κλοπών σε οικίες χωριών της περιοχής Χρυσούπολης-Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, οκτώ (8) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα 30-10-2012 έως 14-12-2016, σε χωριά της Καβάλας.

-Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά (7) ημεδαπών, ηλικίας από 28 έως 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, μαζί με έναν ακόμη, άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, διέπραξαν οκτώ (8) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες σε χωριά της Καβάλας.

-Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσαν:

 διάφορα χρυσαφικά

 το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ

 1 ηλεκτρονική συσκευή

 1 κινητό τηλέφωνο

-Σημειώνεται ότι και οι επτά (7) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: