Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν στο Τελωνείο Νυμφαίας Ροδόπης ένας 56-χρονος Αρμένος και ένας 60-χρονος ημεδαπός για εισαγωγή και μεταφορά με αυτ/το 60 φιάλες αλκοολούχου ποτού χωρίς να καταβάλουν τους ανάλογους δασμούς.


Κατασχέθηκαν 60 φιάλες αλκοολούχου ποτού.

-Συνελήφθησαν χθες (6-8-2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας και ένας 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.

-Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος 60 φιάλες αλκοολούχου ποτού, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω φιάλες αλκοολούχου ποτού.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: