Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Σάλος σε Καβάλα και Κιλκίς από τη δράση του παιδόφιλου – Ασέλγησε σε 6χρονο την Κυριακή του Πάσχα.


Συνελήφθη 43χρονος για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.
Προηγήθηκε καταγγελία γονέων 6χρονου κοριτσιού, για ασελγείς πράξεις σε βάρος του, ενώ εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό, το οποίο αντάλλασε με έτερη ανήλικη.

-Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν την (05-05-2016), 43χρονο ημεδαπό, ο οποίος αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του, προέβη σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος έτερης ανήλικης.

συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων». 

-Προηγήθηκε καταγγελία των γονέων, μίας 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, την Κυριακή του Πάσχα, σε περιοχή του Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις. Τον είχαν καλέσει μαζί με άλλους φίλους και συγγενείς του στο οικογενειακό τραπέζι και εκείνος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, απομάκρυνε το κοριτσάκι σε ανύποπτο χρόνο και ασέλγησε σε βάρος του.


-Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με έτερο 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

-Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του 43χρονου, τα κάτωθι:

(2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό,

(1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και

(1) κινητό τηλέφωνο,

τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υ.Ε.Ε.Β.Ε., για την περαιτέρω εξέτασή τους.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: