Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Φρίκη και αποτροπιασμός για 52χρονο σάτυρο! Έριχνε υπνωτικό στο γάλα των ανιψιών του και ασελγούσε στα κορμάκια τους!


- Δεν χωρά ανθρώπου νους την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων στη δυτική Αττική
- Ο 52χρονος θείος τους, τους έριχνε υπνωτικό σε ροφήματα που τους έδινε και στη συνέχεια προχωρούσε στην ασέλγεια!
- Αρχικά αποκαλύφθηκαν τα όσα αρρωστημένα έκανε στην 11χρόνη κόρη της ξαδέρφης του
- Στη συνέχεια όμως προέκυψε πως το ίδιο έκανε πριν από οκτώ χρόνια στην κόρη της αδερφής του!
- Από την ιατροδικαστική εξέταση στην 11χρονη δεν προέκυψε πως το παιδί έχει βιαστεί
- Εντός της ημέρας στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.


-Είναι από τις υποθέσεις που οι λέξεις μοιάζουν λίγες για να περιγράψουν τις αρρωστημένες πράξεις ενός "ανθρώπου". Η λέξη σε εισαγωγικά γιατί ο 52χρονος ναυτικός που έριχνε υπνωτικό να ανήλικα παιδιά, κόρες της αδερφής του και της πρώτης του ξαδέρφης, και στη συνέχεια ασελγούσε στα κορμάκια τους, δεν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος... χωρίς εισαγωγικά!

-Όλα έγιναν σε παραλιακή περιοχή της δυτικής Αττικής και αποκαλύφθηκαν όταν ένα 11χρόνο κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα γίνονταν όταν έμενε μόνη της με τον θείο της. Το κορίτσι είναι κόρη της πρώτης ξαδέρφης του σάτυρου ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σάτυρος είχε πάρει το παιδί στο σπίτι του. -Όταν η μικρή επέστρεψε στη μητέρα της, ήταν φανερά υπνωτισμένη και με απώλεια αισθήσεων. Όταν τελικά ξύπνησε, απάντησε τις ερωτήσεις της ανήσυχης μητέρας της και έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη!

Η μητέρα του παιδιού υπέστη τέτοιο σοκ που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Φυσικά, μόλις μίλησε με την κόρη της ειδοποίησε την αστυνομία και ο 52χρονος συνελήφθη. Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

-Όμως, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια των ερευνών, η 11χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 52χρονου. Πριν από οκτώ χρόνια είχε κάνει το ίδιο στην 20χρονη, σήμερα, κόρη της αδερφής του! Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι το 2008 είχε πέσει κι εκείνη θύμα ασέλγειας από τον θείο της.

-Η μητέρα της 20χρονης σήμερα κοπέλας αναγκαζόταν να αφήνει το ανήλικο παιδί της για πολλές ώρες με τον αδερφό της. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκείνος έδινε στο παιδί ροφήματα, όπως γάλα ή σοκολάτα, και μέσα έβαζε υπνωτικά για να την κοιμίζει και στη συνέχεια ανενόχλητος να ασελγεί!






Δεν υπάρχουν σχόλια: