Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν δύο (2) ιερόσυλοι στις Σέρρες για κλοπές από Ιερό Ναό.


Μετέφεραν τα κλοπιμαία με όχημα που είχαν τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

-Συνελήφθησαν χθες (11-9-2015) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 2 ημεδαποί ηλικίας 40 και 50 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσαν από Ιερό Ναό της περιοχής 2 μπρούτζινα κηροπήγια Αγίας Τράπεζας, 1 μπρούτζινο δοχείο και 3 μικρές εικόνες, ενώ στη συνέχεια μαζί με τα κλοπιμαία επιβιβάστηκαν σε όχημα και διέφυγαν.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στο όχημα είχαν τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας, που είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από όχημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

-Τα κλοπιμαία και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχο τους.

-Συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

-Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: