Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Δυστυχώς ο Αη Βασίλης δεν μας καταδέχτηκε φέτος στο Καλαμπάκι…


-Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 ανακοινώθηκε ότι το απόγευμα θα πραγματοποιούνταν εκδήλωση στην πλατεία του χωριού με την έλευση του Άη Βασίλη τον οποίο θα συνόδευαν το δίδυμο κλόουν Κρόκο και Λίνο που θα πραγματοποιούσαν παράσταση για τα παιδιά.
-Δυστυχώς όμως εκείνη την ημέρα επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή μας και τα μεγάφωνα του Δήμου ανακοίνωσαν την ματαίωση της εκδήλωσης και την επανάληψη την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 11.00΄το πρωί.

-Για άγνωστο λόγο όμως ουδέποτε πραγματοποιήθηκε αυτή η εκδήλωση και το κυριότερο δεν έγινε καμία ανακοίνωση ότι επρόκειτο και πάλι να ματαιωθεί… αποτέλεσμα οδυνηρό για τα μικρά παιδάκια που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού  περιμένοντας με λαχτάρα τον Άη Βασίλη. Επιπλέον ούτε και εκ των υστέρων έγινε κάποια ανακοίνωση από τους αρμόδιους να αναφέρουν τους λόγους  ματαίωσης της εκδήλωσης.

-Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι που διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις που αφορούν μικρά παιδάκια, να είναι περισσότερο προσεκτικοί για την υλοποίησή τους διότι μία αναβολή ή ματαίωσή τους πληγώνουν τις ευαίσθητες καρδιές των μικρών μας φίλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: