Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου του Δήμου Δοξάτου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – διήμερο εκδηλώσεων.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)
Τηλ./fax 2521352400 / 2521352406
email: dimarxos@doxato.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

-Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης με χαρά προσκαλεί το σύνολο των δημοτών και των φίλων του Δήμου Δοξάτου στο διήμερο εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος που διοργανώνει ο Δήμος μας την Πέμπτη 4 Ιουνίου και την Παρασκευή 5, Ιουνίου 2015.

-Την Πέμπτη 4 Ιουνίου από τις 10.00 το πρωί θα βρίσκεται στην πλατεία του Αγ. Αθανασίου το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης όπου όλα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά του παιχνίδια, να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Τσουβαλοδρομίες, τροχό, φιδάκι, πάζλ και διάφορα αλλά παιχνίδια με εικόνες ανακύκλωσης θα περιμένουν τους μικρούς φίλους μας να παίξουν και να κερδίσουν όμορφα δώρα.

-Την Παρασκευή 5 Ιουνίου σε μια σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Δράμας ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την ομορφιά της φύσης στις φυσικές πηγές μας (πηγές Δήμου Δοξάτου) υπό τους ήχους του μουσικού  δημιουργού Νίκου Πορτοκάλογλου στις 9.00 μ.μ. και να θαυμάσουμε τις μαγευτικές φυσικές ομορφιές του Δήμου μας.

-Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί υπόσχεση στον εαυτό μας και στους άλλους ότι θα προστατεύσουμε και θα διαφυλάξουμε τον φυσικό πλούτο και την ομορφιά του τόπου μας. Ας ενώσει η μουσική του Νίκου Πορτοκάλογλου τη φωνή του με τις φωνές μας και ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. 

Από το Γραφείο Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια: