Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση για παιδιά στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου από την Τοπική Διοίκηση Δράμας (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.


-Η Tοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των πολιτιστικών της εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και από ώρες 10:00΄ έως 15:00΄ στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου (11ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας), μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, όλων των ηλικιών, για τα μέλη και τους φίλους της ένωσής μας.

-Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορα άλογα όπως πόνυ, αγωνιστικά κλπ, να κάνουν ελεύθερη ιππασία, καθώς και βόλτα με παραδοσιακό κάρο, ενώ από τον υπεύθυνο του συλλόγου θα γίνει ενημέρωση - παρουσίαση για τη ζωή και τις συνήθειες του αλόγου.

-Επίσης, για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, όπως αναπαράσταση παραδοσιακών αγροτικών εργασιών (όργωμα, σπορά, θερισμός), μαγειρική στη φύση, επίδειξη TAE KWON DO, διάφορες αθλοπαιδιές (τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, κ.α.), το χιλιόμετρο της ζωής, καθώς επίσης ζωγραφική και χειροτεχνίες στη φύση.

-Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα παρουσιασθούν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από τα παιδικά τμήματα διαφόρων δημοτικών σχολείων και πολιτιστικών συλλόγων του Νομού μας.

-Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα υποστηρίζονται από επαγγελματίες του είδους, γυμναστές, με τη βοήθεια των εθελοντών της ένωσής μας.

Απαραίτητη η συνοδεία τουλάχιστον ενός εκ των δύο γονέων.

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: