Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Συνελήφθη Ιερόσυλος σε περιοχή της Χαλκιδικής για κλοπή από Ιερό Ναό, ενώ μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κρυμμένο σε δασική περιοχή.

-Συνελήφθη άμεσα χθες (28 Μαΐου 2020) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
-Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο ημεδαπός που όπως προέκυψε από τη μεθοδική έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα, προσποιήθηκε τον προσκυνητή και κρύφτηκε σε Ιερό Ναό της Χαλκιδικής, από όπου στη συνέχεια αφαίρεσε τα εξής:
το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ σε κέρματα και χαρτονομίσματα μικρής αξίας
11 ασημένια καντήλια
2 ασημένια δισκοπότηρα Αγίας Τράπεζας και
το κλειδί του Ιερού Ναού.
-Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 937,91 ευρώ, το κλειδί του Ιερού Ναού και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
-Μετά από συντονισμένη έρευνα των Αστυνομικών εντοπίστηκαν καλά κρυμμένα σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής, το σύνολο των καντηλιών και των ιερών δισκοπότηρων, που μαζί με το χρηματικό ποσό και το κλειδί του Ιερού Ναού αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
-Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: