Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Στο νομό Καβάλας συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας
-Συνελήφθη προχθές (14-5-2020) το πρωί στο νομό Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, οι οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Στο ύψος του κόμβου Αγίου Ανδρέα Καβάλας το όχημα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: