Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη σήμερα (13-5-2020) πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μαζί με έναν άγνωστο δράστη, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, βραδινές ώρες της 12/13-5-2020 στον οικισμό Θρυλορίου Ροδόπης, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Ακολούθως το όχημα κινήθηκε στην επαρχιακή οδό Θρυλορίου – Βέννας, όπου εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε πρανές, ενώ ο συνοδηγός - συνεργός το εγκατέλειψε εν κινήσει, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
-Άμεσα οι Αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον οδηγό – διακινητή, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: