Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων, οι οποίοι μαζί με συνεργούς τους παραβίασαν το όχημα του Ταχυδρομικού υπαλλήλου που ενεργούσε διανομή στις Σέρρες και αφαίρεσαν τσάντα με 20.000 ευρώ.

-Η μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από ταχυδρομικό υπάλληλο σε περιοχή των Σερρών.
-Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
-Ειδικότερα, ενεργώντας μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους το μεσημέρι της 26ης Νοεμβρίου 2019, εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάση ταχυδρομικού υπαλλήλου που πραγματοποιούσε διανομή, παραβίασαν το όχημα που χρησιμοποιούσε και αφαίρεσαν μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, που προορίζονταν για την καταβολή συντάξεων.
-Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι για την διάπραξη της κλοπής, χρησιμοποίησαν μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα που είχαν αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: