Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Στη Δράμα 21χρονη αφού έβαλε άγνωστο άνδρα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ημεδαπή ως υπάλληλος Τραπέζης, έπεισε αυτήν να καταθέσει σε λογαριασμό της 3.000 Ευρώ, προκειμένου ο πατέρας της λάβει υποτιθέμενη αναδρομική σύνταξη.

-Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση εξαπάτησης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 22-5-2020 το πρωί στη Δράμα.
-Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο τράπεζας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι ο πατέρας της δικαιούται αναδρομική σύνταξη, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.
-Συγκεκριμένα, την έπεισε να καταθέσει 3.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τακτοποιηθούν δήθεν οφειλές του πατέρα της και στη συνέχεια να καταβληθεί η υποτιθέμενη αναδρομική σύνταξη .
-Μετά την καταγγελία του περιστατικού και τις έρευνες των Αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει στην 21χρονη.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: