Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Συνελήφθη ημεδαπός για 4 περιπτώσεις διαρρήξεων και 1 απόπειρα από καταστήματα και γραφείο στην Αλεξανδρούπολη.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) διαρρήξεις και μία (1) απόπειρα από καταστήματα και γραφείο, που διαπράχθηκαν την 13/14-5-2020, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
-Συνελήφθη βραδινές ώρες της 14-5-2020 στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω Αστυνομικούς, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.
-Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια ερευνών για διαρρήξεις που διαπράχθηκαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, οι Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε διέρρηξε τρία (3) καταστήματα και ένα (1) γραφείο, καθώς επίσης επιχείρησε να διαρρήξει ένα (1) ακόμη κατάστημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
-Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων ο δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό των δύο καταστημάτων και του γραφείου, χρήματα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 πιστόλι κρότου – αερίου
1 συσκευασία με μεταλλικά σφαιρίδια
1 μαχαίρι
20 ναρκωτικά δισκία
το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: