Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός στο Τελωνείο Κήπων διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο στην Τουρκία με κλεμμένο πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτ/το.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε.αυτ/το
-Συνελήφθη προχθές (10-7-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
-Ειδικότερα, ο 41χρονος, οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Βελγικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.
-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και η άδεια κυκλοφορίας του είναι καταχωρημένα από τις Αρχές του Βελγίου ως κλαπέντα – απωλεσθέντα – υπεξαιρεθέντα.
-Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το παραπάνω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: