Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Πρόσκληση έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δοξάτου την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και ώρα 10.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Καλαμπακίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
& ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ»
                             2η Συνεδρίαση
                             Καλαμπάκι:19/07/2018
                             Αριθμός Πρωτοκόλλου:7776
 ΠΡΟΣ
 Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
ΤΑΚΤΙΚΑ
ΜΠΕΝΑΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΚΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΤΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΙΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΑΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΗ ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΕΜΙΡΟΓΛΟΥ ΙΑΣΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ας καλούμε σε έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στο Δημοτικό Κατάστημα στις 20 Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Λήψη απόφασης για τον κατεπείγοντα χαρακτήρα της συνεδρίασης της 20ης Ιουλίου 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του Ν.3852/2010.
2. Λήψη απόφασης για χαρακτηρισμό εγκαταλειμμένων τάφων κοιμητηρίων Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου ως ελεύθερων προς μελλοντική χρήση. (Εισηγητής: Δ/νση Περιββάλλοντος).
3. Λήψη απόφασης για έγκριση επέκτασης κοιμητηρίου Δ.Κ. Αγ. Αθανασίου

4. Λήψη απόφασης για κοπή δέντρων επικίνδυνων για πτώση & προληπτικού κλαδέματος άλλων επικίνδυνων για πρόκληση ατυχήματος.

ο κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός της άμεσης εξεύρεσης διαθέσιμου χώρου για την ταφή των νεκρών στα κοιμητήρια των Δ.Κ. Καλαμπακίου & Αγ. Αθανασίου, όπου για την εξυπηρέτηση των αναγκών, κατά διαστήματα καταργούνται διάδρομοι των κοιμητηρίων. Επίσης η άμεση λήψη απόφασης για κοπή δέντρων που έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση η οποία σε συνδυασμό με το μεγάλο ύψος τους εγκυμονεί κίνδυνο πτώσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΑΛΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
3. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ Δ/ΝΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: