Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 19 φυτά κάνναβης, περίπου 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας.
-Συνελήφθησαν χθες (12-7-2018) το μεσημέρι, στην Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.
-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωσηστην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ο 41χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου ο δράστης είχε εγκαταστήσει σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενο από ειδικούς λαμπτήρες, ανακλαστήρες και σύστημα εξαερισμού, εντός του οποίου καλλιεργούσε 2 φυτά κάνναβης, ύψους 60 και 70 εκατοστών.
-Στη δεύτερη περίπτωση, στην Ξάνθη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν δεκαεπτά (17) φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 16 εκατοστά, τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη 97,5 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
-Κατασχέθηκαν 19 φυτά κάνναβης, 97,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας .
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: