Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη 18χρονος για κλοπές σε επιχειρήσεις και οικίες.

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) κλοπές από επιχειρήσεις και οικίες, που διαπράχθηκαν την 2/3-7-2018, στην Αλεξανδρούπολη.
-Συνελήφθη χθες (3-7-2018) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης διέρρηξε μία οικία και εισήλθε σε αποθήκη ακόμη μίας οικίας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, τρία (3) ποδήλατα και κινητό τηλέφωνο.
-Επιπλέον, εισήλθε σε δύο επιχειρήσεις, όπου εκμεταλλευόμενος την απασχόληση της υπαλλήλου στη μία και του ιδιοκτήτη στη δεύτερη, αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.
-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου βρέθηκαν τα τρία αφαιρεθέντα ποδήλατα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: