Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Συνελήφθη στον Νομό Ξάνθης 35χρονος Σύριος οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

-Συνελήφθη χθες (24-04-2018) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

-Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 35χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Ακολούθως, στο ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Κουτσού, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. Όπως διαπιστώθηκε ο 35χρονος μετέφερε με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

-Ο διακινητής και οι μη νόμιμοι μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Καβάλας, όπου οι εννέα από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: