Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συνελήφθη στο Έβρο 27χρονος Βούλγαρος ο οποίος με Ι.Χ.Φ.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 24 Ιρακινούς λαθρομετανάστες.


-Συνελήφθη χθες (25-4-2018) το μεσημέρι, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (ύψος Κορνοφωλιάς), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε όχημα, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγό τον 27χρονο, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Πλησίον του οικισμού Προβατώνα, ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, μεταξύ των οποίων και έντεκα (11) ανήλικοι.

-Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 27χρονο περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή στους αστυνομικούς.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: