Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Κορυφαίος bartender στο Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2014 στο διαγωνισμό της 16-6-2014 αναδείχτηκε ο Μωϋσίδης Μπάμπης από το Καλαμπάκι ιδιοκτήτης του Καφέ Μπάρ Adesso.


-Ο Δραμινός και από Καλαμπάκι καταγόμενος Μωυσίδης Χαράλαμπος, bartender από το Adesso Espresso & Cocktails Bar, αναδείχθηκε νικητής του Mediterranean Mediterranean Cocktails Challenge 2014! 

-Μια μαγική βραδιά..Η ταράτσα του 360 πλημμύρισε αρώματα μαστίχας, εσπεριδοειδών και βοτάνων. Η επιτροπή ότι καλύτερο με τον Simone Caporale, Σπύρο Πατσιαλό και Θάνος Προυναρούς, οι διαγωνιζόμενοι σε οίστρο δημιουργικότητας και σε ιδιαίτερες παρουσιάσεις και σερβιρίσματα, η ατμόσφαιρά φοβερή και όλοι παρόντες….όσο για τα cocktail είχαν μεσόγειο!!!
-Δείτε το Cocktail του Μωυσίδη Χαράλαμπου στον τελικό του Mediterranean Cocktails Challenge 2014:

ΣΥΝΤΑΓΗ:

Greek Ways Margarita
Διαδικασία shake
Skinos 50 ml
Grand Marnier Orange & Cognac Liqueur 20 ml
Fresh Squeezed Lemon Juice 25 ml
Salted Syrup (Hiou Fleur de Sel) 5 ml 




-Τη 2η θεση πήρε ο Παναγιώτης Αγγέλου και τη 3η θεση στο Skinos Mediterranean Cocktail Challenge κατέκτησε ο Charbel Hajjir.
-Τα θερμα συγχαρητήρια της σελίδας μας στον συντοπίτη μας Μπάμπη Μωϋσίδη για την μεγάλη διάκριση που πέτυχε στον διαγωνισμό κοκταίηλ που διεξήχθη την 16-6-2014 στην Αθήνα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: