Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

4-o Kavala AirSea Show 2014!


Φέτος η Καβάλα για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το “Kavala AirSea Show” και “σηκώνει το κεφάλι ψηλά” για να θαυμάσει το μοναδικό στο είδος του διεθνούς εμβέλειας show στην Ελλάδα!

20, 21, 22 Ιουνίου 2014

ΚΑΒΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

-Η διοργάνωση ξεκίνησε με δειλά βήματα το 2010 όταν οι τοπικοί φορείς στήριξαν την πρόταση της αεροπορικής εταιρείας Egnatia Aviation Training College για τη διοργάνωση ενός FLY IN συνδυάζοντας το και με αεροπορική επίδειξη το 2011.

-Οι δημόσιες υπηρεσίες αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις υποστήριξαν με ιδιαίτερη ζέση τη διοργάνωση αυτή, γεγονός που τους καθιστά αρωγούς στη συνολικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται. Μια προσπάθεια που επιθυμεί και επιβάλλεται να λειτουργεί με τα υψηλοτέρα κριτήρια οργάνωσης και ασφάλειας.

-H διοργάνωση από τους πολίτες για τους πολίτες με σύνθημα «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» από το ξεκίνημα της το 2011 τολμά, πετυχαίνει και αναπτύσσεται.

Έτσι από το 2013 τα πράγματα πήραν άλλη δυναμική. Η εικόνα του ουρανού και της θάλασσας με συνδετικό κρίκο το ανάγλυφο της πόλης όρισε τη νέα ονομασία, «Kavala AirSea Show». Ακόλουθα και το νέο λογότυπο που αναπαριστά κάτω από την κυρίαρχη φιγούρα του αεροπλάνου την τομή του κάστρου, εμβληματικού συμβόλου της πόλης.

-Η διοργάνωση έχει την Στρατηγική και Επιχειρησιακή Συνεργασία με τα Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ”Τελεί Υπο την Αιγίδα” του Υπουργείου Τουρισμού και είναι μέλος του European Air Show Council.






http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: