Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθές το απόγευμα σε δασική έκταση των Ποταμών-Δράμας- Συνελήφθησαν δύο άτομα για εμπρησμό σε δάσος από αμέλεια.



-Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ότι, την Παρασκευή 9 Αυγούστου  2013 και περί ώρα 16:00 προκλήθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στο 2ο χλμ της επαρχ. οδού Ποταμοί-Μικρομηλιά Δράμας...κατά τη διάρκεια «θερμών εργασιών» (κοπή- αποσυναρμολόγηση) σε εκτός χρήσης – εγκαταλελειμμένο φορτηγό όχημα, που διενεργούσαν για λογαριασμό τοπικής εταιρίας ανακύκλωσης και με την παρουσία του ιδιοκτήτη Σ. Ν. οι: ημεδαπός Κ. Δ. του Δ. ετών 46 και ο αλλοδαπός Μ. F.  του Α. ετών 23 (με νόμιμη άδεια παραμονής) αμφότεροι κάτοικοι Δράμας.

 -Οι παραπάνω εγκατέλειψαν το σημείο της πυρκαγιάς και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, στα πλαίσια του αυτοφώρου, από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κ. Νευροκοπίου. Οι παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια σε δάσος.

-Στον τόπο της πυρκαγιάς μετέβησαν πέντε (5) πυροσβέστες με δύο (2) υδροφόρα οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κ. Νευροκοπίου Δράμας και με τη συνδρομή κατοίκων της περιοχής, θέσανε υπό μερικό έλεγχο στις Ω/19:55 την πυρκαγιά η οποία έκαψε 15 στρέμματα δασικής έκτασης αποτελούμενη από κέδρα, δρυς, σφενδάμια και ξηρά χόρτα. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις για τον κίνδυνο τυχών αναζωπυρώσεων.
http://www.dramanow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: