Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Χωρίς πετρέλαιο και λιπάσματα οι αγρότες - Καταστρέφονται οι καλλιέργειες .


-Τρίτη ημέρα σήμερα από την επιβολή του Capitol Controls και των κλειστών Τραπεζών, και με την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά ήδη έχουν σταματήσει οι αγροτικές εργασίες…

- Τα σιτάρια δεν αλωνίζονται, τα ποτίσματα σταματήσανε και οι υπόλοιπες καλλιέργειες έχουν εγκαταλειφθεί καθώς οι αγρότες δεν έχουν χρήματα για πετρέλαιο και λιπάσματα.

-Εποχή που όλες οι καλλιέργειες χρειάζονται καθημερινώς πότισμα, για μεγάλη μερίδα αγροτών που δεν διαθέτουν αποθέματα πετρελαίου, είναι αδύνατη η προμήθειά τους με καύσιμα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με ολοσχερή καταστροφή των καλλιεργειών τους.

-Κτηνοτροφικές μονάδες δεν μπορούν να προμηθευτούν τις απαραίτητες ζωοτροφές προκειμένου να τροφοδοτούνται κανονικά τα ζώα και να κινδυνεύουν με υποσιτισμό με όλα τα επακόλουθα.

-Τραγική η κατάσταση στον αγροτικό τομέα που αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα έχει ολέθριες συνέπειες… και φυσικά τα παραπάνω αναφερόμενα δεν είναι καμία προπαγάνδα για την υπερίσχυση του Ναι ή του Όχι του δημοψηφίσματος…Δεν υπάρχουν σχόλια: