Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Αλβανός με την βοήθεια τεσσάρων αγνώστων συνεργών του, λήστεψε ομοεθνή του σε αγροτική περιοχή του Ορφανίου Καβάλας όπου συναντήθηκαν σε προκαθορισμένο ραντεβού.


-Σχηματίσθηκε δικογραφία από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία.

-Για το ίδιο αδίκημα κατηγορούνται επίσης τέσσερις (4) άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, συνεργοί του 33χρονου, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

-Συγκεκριμένα, ο δράστης, προχθές (29-7-2015) το βράδυ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με 37χρονο ομοεθνή του, πείθοντάς τον να μεταβεί σε αγροτική περιοχή του Ορφανίου Καβάλας, προκειμένου να τον μεταφέρει στο χωριό, όπου διαμένει.

-Ο 37χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο προκαθορισμένο ραντεβού, όπου ο 33χρονος μαζί με τους συνεργούς του αφού άσκησαν σωματική βία σε βάρος του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματός του ένα (1) τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ. Ακολούθως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο (2) δίκυκλα οχήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορφανίου για την ταυτοποίηση των συνεργών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: