Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σπείρα τριών (3) Αλβανών λυμαίνονταν τα καταστήματα στην παραλία Οφρυνίου-Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τέσσερις (4) κλοπές σε καταστήματα, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα 3-4-2015 έως 3-6-2015, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 49, 23 (άντρες) και 25 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, με διαφορετικές συνθέσεις, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν τέσσερις φορές σε δύο καταστήματα στην παραλία Οφρυνίου και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα (αλκοολούχα ποτά, πακέτα τσιγάρα κ.λ.π.), συνολικής αξίας 750 ευρώ περίπου.

-Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 49 και 23 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: