Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Συνελήφθησαν στο Νομό Έβρου ένας 38-χρονος και μία 21-χρονη οι οποίοι με Ι.Χ.Ε.αυτ/τα προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά έξη (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.
-Συνελήφθησαν χθες (31-1-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Έβρου , από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 21χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αρχικά αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου εντόπισαν την 21χρονη, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Λίγη ώρα αργότερα, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μεγάλου Δερείου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: