Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Συνελήφθη στον Νομό Ξάνθης 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με το Ι.Χ.Ε.αυτ/το του προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (1-2-2019) το βράδυ, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, περιφερειακά της πόλης της Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 28χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε προς Ξάνθη, ενώ κινούμενο σε παράδρομο της Εγνατίας οδού στο ύψος του οικισμού Μαγικού Ξάνθης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο.
-Ακολούθως, ο 28χρονος τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, δύο από τους οποίους τραυματίσθηκαν από το τροχαίο και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: