Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Στην Χρυσούπολη-Καβάλας 25-χρονος μέσω διαδυκτιακής ιστοσελίδας, εξαπάτησε 26-χρονη πείθοντας αυτήν να καταθέσει σε λογαριασμό του το ποσό των 120 Ευρώ για αγορά κινητού, χωρίς όμως να πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 26χρονης ημεδαπής.
-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 25χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
-Αναλυτικότερα, η 26χρονη εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 25χρονος, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.
-Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να πείσει την 26χρονη να καταθέσει την 16-10-2018 σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προκαταβολή, προκειμένου να της αποστείλει το προσφερόμενο κινητό τηλέφωνο της αγγελίας.
-Το πρωί της 18-10-2018, κατά την παραλαβή του δέματος, η 26χρονη διαπίστωσε ότι ο 25χρονος την είχε εξαπατήσει, αποστέλλοντάς της ένα δέμα που δεν περιείχε το συμφωνηθέν προϊόν.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: