Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Συνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (25-02-2024) το πρωί σε Επαρχιακή οδό της Ορεστιάδας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 19-2-2024 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε κατόπιν πρόσκρουσης σε περίφραξη οικίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: