Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν στον Ν.Ξάνθης δύο (2) Σύριοι διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Φ.αυτ/το 26 λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα

-Συνελήφθησαν χθες (22-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 38 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 38χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Στη συνέχεια ο 38χρονος κατευθύνθηκε σε παρακείμενη αγροτική οδό, όπου ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 28χρονο συνοδηγό επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν.

-Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι προωθούσαν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: