Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν 5 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Ροδόπης.


Κατασχέθηκαν πάνω από 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθησαν χθες (24-10-2016) το πρωί, στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Καβάλας και Ροδόπης, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 68, 50, 42, 38 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο νομό Ξάνθης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν τους τρεις δράστες ηλικίας 68, 38 και 34 ετών, διότι σε έρευνες που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε δύο οικίες τους, στην πόλη και σε χωριό της Ξάνθης, εντόπισαν εξήντα οκτώ (68) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 259,9 γραμμαρίων. 

-Στην δεύτερη περίπτωση, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι κατείχε στην οικία του τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 67 γραμμαρίων.

-Στην τρίτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,1 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 332 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

-Σημειώνεται ότι σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση.

Την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης, Καβάλας και Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: