Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες για σήμερα και αύριο.


-Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

-Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

-Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία με ανέμους μεταβλητούς έως 4 Μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

-Τη Δευτέρα οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές με βελτίωση από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

-Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 οι οποίοι από το απόγευμα θα ενισχυθούν και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 7 Μποφόρ.

-Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.


http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: