Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Έβρου.


-Συνελήφθησαν χθες (9-11-2016), στους νομούς Δράμας και Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Έβρου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει ένα (1) μεταλλικό δοχείο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,1 γραμμαρίων, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, η ηλεκτρονική ζυγαριά και το κινητό τηλέφωνο.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: