Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Εκτός εντατικής στο Νοσοκομείο Δράμας η 17χρονη που έπεσε θύμα βιασμού έπειτα από χρήση ναρκωτικών.


-Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Δράμας η 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία στις 2 Νοεμβρίου έπεσε θύμα βιασμού έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση μέχρι και χθες το απόγευμα.

-Οι τρεις άνδρες που συνελήφθηκαν για την κακοποίηση της νεαρής κοπέλας, ένας 23χρονος, ένας 25χρονος κι ένας 18χρονος, όλοι τους κάτοικοι Δράμας, οδηγηθήκαν σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή.

-Ο 23χρονος από τη Χωριστή Δράμας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών, και σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση, πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και συνεχίζεται να κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

-Ο 25χρονος και ο 18χρονος, στους οποίους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

-Επίσης, το Ορφανοτροφείο Δράμας με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι ο 18χρονος άντρας είναι ημεδαπός που κατοικεί μόνιμα στη Δράμα και όχι αλλοδαπός όπως είχε αναγραφεί και ότι ήταν τρόφιμος του ορφανοτροφείου μέχρι και τις 24-03-2016, οπότε διεγράφη από το δυναμικό της κοινωνικής δομής λόγω ενηλικίωσής του και επειδή δεν δέχθηκε να συμμορφωθεί με τον κανονισμό της παραπάνω κοινωνικής δομής.

-Σημειώνεται πως η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: