Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση του Δημάρχου Δήμου Δοξάτου για την λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των εποπτευομένων Φορέων του.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Καλαμπάκι, 16 Μαρτίου 2020
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ                                                Αριθ. Πρωτ.: 2732       
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
                                    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
σε εφαρμογή των διατάξεων που διέπουν τον τρόπο ελέγχου και περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, οι λειτουργίες του Δήμου και των Εποπτευόμενων Φορέων του θα εξυπηρετηθούν από προσωπικό ασφαλείας.
-Ως εκ τούτου παρακαλείσθε:
1. Να επισκέπτεστε τις δομές του Δήμου σε έκτακτες περιπτώσεις στο ωράριο 9:00-13:00 και αφού προηγουμένως εξαντλήσετε τη δυνατότητα να επιλύσετε το θέμα σας με τηλεφωνική επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση λόγω των ειδικών συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου θα πρέπει να κλείνετε ραντεβού πριν την επίσκεψή σας στο Δήμο.
2. Να βοηθάτε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου περιορίζοντας την εναπόθεση σκουπιδιών εντός των κάδων και όχι γύρω από αυτούς βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.
3. Τα ιατρεία των ΚΑΠΗ θα διατηρήσουν το πρόγραμμα εργασίας το οποίο έχουν.
4. Οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» παρά το ειδικό καθεστώς εργασίας τους θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις ανάγκες των δημοτών. Για έκτακτες ανάγκες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2521352214 (για τη Δημοτική Ενότητα Δοξάτου) και 2521352460 (για τη Δημοτική Ενότητα Καλαμπακίου).
-Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος θα προβεί σε απολυμάνσεις όλων των δημοτικών κτηρίων όπου δραστηριοποιούνται εργαζόμενοι του Δήμου και προσπαθούμε να προμηθευτούμε απορριμματοφόρο για το περιοδικό πλύσιμο των κάδων.
-Με τη σιγουριά ότι θα συνεργαστούμε ώσπου να περάσουν τα έκτακτα μέτρα που υφίστανται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19,
-Σας εύχομαι ότι καλύτερο για σας και την οικογένειά σας με την υποσημείωση να είμαστε σχολαστικοί στην τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων για να είμαστε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: