Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ο Δήμαρχος Δοξάτου προκηρύσσει την με συνοπτική διαδικασία επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας, με αντικείμενο εργασιών την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων του Δήμου Δοξάτου για το έτος 2020.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΝΟΜΟΣ ∆ΡΑΜΑΣ                                             ΟΧΗΜΑΤΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΟΞΑΤΟΥ
∆ΗΜΟΣ ∆ΟΞΑΤΟΥ                                           2020   
                                                                           ΠΡΟΫΠ. 71.140,00
Νεροφράκτη & Κανάρη γωνία              ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 9/2020       
66031 Καλαµπάκι                                       ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2631/13-03-2020
                                                             
                                       ΠΕΡΙΛΗΨΗ ∆ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
                       ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ 2020
                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
-Προκηρύσσει την με συνοπτική διαδικασία επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας, με αντικείμενο εργασιών την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων του Δήμου Δοξάτου για το έτος 2020 με CPV: 50100000-6, συνολικού προϋπολογισμού 71.140,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής για κάθε τμήμα του ενιαίου ενδεικτικού προϋπολογισμού όπως περιγράφονται στο άρθρο 1.3 της διακήρυξης.
-Η επισκευή και συντήρηση των οχημάτων, θα αφορά πάσης φύσης εργασίες επισκευής και συντήρησης καθώς και αντικατάσταση φθαρμένων ή κατεστραμμένων τμημάτων με τα απαραίτητα ανταλλακτικά.
-Η προσφορά θα αποτυπωθεί και σε συνημμένο έντυπο της Υπηρεσίας και θα αναγράφει τις τιμές σε ευρώ και σε ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%).
-Προσφορές υποβάλλονται για ένα ή περισσότερα τμήματα του ενιαίου ενδεικτικού προϋπολογισμού χωρίς κανέναν περιορισμό.
-Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δήμου Δοξάτου (στο Δημοτικό κατάστημα Καλαμπακίου, Νεροφράκτη & Κανάρη γωνία , ΤΚ 66031 Καλαμπάκι) την 27η του μηνός Μαρτίου 2020, ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή με ώρα λήξης επίδοσης προσφορών η 10:00η πρωινή.
-Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης, όπως περιγράφονται στο άρθρο 2.2.1. της διακήρυξης.
-Προσφορές υποβάλλονται για μια ή περισσότερες ομάδες χωρίς κανέναν περιορισμό.
-Δεκτές γίνονται μόνον οι προσφορές που αφορούν το σύνολο των εργασιών που περιλαμβάνονται στην κάθε Ομάδα της σύμβασης και όχι μέρος των εργασιών μιας Ομάδας.
-Εγγύηση συμμετοχής : Δεν απαιτείται
-Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης, το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) και το έντυπο της Τεχνικής και Οικονομικής προσφοράς (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ & ΙΙΙ) διατίθεται είτε από την έδρα της Αναθέτουσας Αρχής, είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου στην διεύθυνση (www.doxato.gr).
-Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Δοξάτου στο Καλαμπάκι (τηλ. 2521352411 κα Κοτζαγιαννίδου Μαρία)
-Η δαπάνη δημοσίευσης βαρύνει τον ανάδοχο.
   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
  ΖΕΚΕΡΙ∆ΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: