Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Στο νομό Ξάνθης συνελήφθη 42χρονος ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Φ.αυτ/το, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Συνελήφθη χθες (26-12-2019) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμων μεταναστών.
-Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (πλησίον οικισμού Βαφέικων) οι Αστυνομικοί εντόπισαν ακινητοποιημένο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν ο οδηγός και ο συνοδηγός του.
-Στη θέα των Αστυνομικών, ο 42χρονος οδηγός μαζί με τον συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως ο 42χρονος ακινητοποιήθηκε από τους Αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 25-12-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
-Σημειώνεται ότι ο 42χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: