Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Στο νομό Ξάνθης συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) λαθρομετανάστες με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το.

-Συνελήφθη χθες (27-12-2019) το απόγευμα, στο νομό Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης , 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εθνική οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Τελικά, πλησίον του οικισμού Νέου Ζυγού, ο 23χρονος ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.
-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 29-9-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ανήκουν σε άλλο όχημα.
-Σημειώνεται ότι ο 23χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: